Corona Maatregelen
Beste bezoekers van Beauty Point Yeliz & da Milazzo,

Er worden voortdurend nieuwe maatregelen bekend gemaakt om het Coronavirus te bestrijden, wij volgen op de voet de maatregelen die voor onze branche gelden. Voor onze branche geldt dat wij voorlopig open kunnen blijven. Graag informeren wij u dat wij uw gezondheid en die van onze medewerkers uiterst serieus nemen en er alles aan zullen doen om risico’s te beperken.

We kunnen u verzekeren dat we in onze salon alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om u zoveel mogelijk te beschermen en de richtlijnen van het Beauty Federatie en de overheid opvolgen.

  • Bent u zelf verkouden, of heeft u symptomen annuleer of verplaats dan uw afspraak, indien mogelijk 24 uur van tevoren.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht, deze mag enkel uitgedaan worden voor bepaalde behandeling aan het gelaat.
  • De behandelingen zijn zoals altijd enkel op afspraak. Kom op tijd op uw afspraak. Indien je wat vroeger bent en wij zijn nog bezig met een klant in de behandelruimte, gelieve in de wagen te wachten.
  • Toiletgebruik proberen te vermijden, enkel bij nood.
  • De behandelaar zal steeds een mondmasker dragen, handschoenen en schort. Handen worden hier ook zoals gewoonlijk voor en na iedere klant  gewassen en ontsmet. (tussenin ook)

Graag verwelkomen wij u in onze salon. Pas goed op uzelf en zorg goed voor elkaar.

Het team van  Beauty Point Yeliz & da Milazzo

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.